Головна » 2015 » Грудень » 1 » виховна година в 3 класі
17:29
виховна година в 3 класі

Виховна година в 3 класі    «Моя країна – рідна Україна»
Сьогодні державі необхідно, щоб всі діти виросли національно свідомими громадянами. І тому на виховних та класних годинах спрямовую роботу на поглиблення знань учнів про Україну, про свій рідний край, розуміння своєї причетності до подій , що відбуваються в країні, поглиблення знань про державні та народні символи, виховання почуття гордості за свою державу, мову та людей поруч з якими живемо.
На виховній годині «Моя країна – рідна Україна» учні ще раз помандрували просторами своєї країни.  
Під час першої зупинки «Юні ерудити» було проведено вікторину «Люби, вивчай свій рідний край» та конкурс у розв’язанні ребусів і кросвордів .
На інших зупинках цієї подорожі діти ще раз  пригадали державні та народні  символи України.
Виховання патріотизму немислиме без формування любові до рідного слова. Тому під час зупинки «Театральна» учні, працюючи в парах, із задоволенням виконували завдання від Сороки-білобоки: розшифровували скоромовки та змагалися у їх промовлянні.  Таким чином, діти прилучалися до вивчення усної народної творчості, цінних мовних скарбів українського народу. Під час цієї  зупинки було також проведено конкурс на кращого декламатора віршів поетів рідного краю, зокрема,  Т. Шевченка, Лесі Українки, Т.Коломієць та ін.
Наприкінець зустрічі діти написали свої побажання , мрії і створили своєрідний віночок для України.

 

Переглядів: 298 | Додав: Alex_Holden | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar