Головна » 2016 » Травень » 6 » Лінійка до 30-річниці Чорнобильської катастрофи
10:17
Лінійка до 30-річниці Чорнобильської катастрофи

Про проведення лінійки пам'яті

«Чорнобиль - 30 річниця великої катастрофи».

   З метою осмислення та усвідомлення масштабу трагічних подій Чорнобильської катастрофи, розбудження почуття відповідальності перед наступним поколінням, виховання глибокої поваги до людей, які віддали своє життя в ім'я майбутнього життя людства, розвитку почуття гордості за свій народ, прищеплення любові  до рідного краю  в рамках відзначення 30 річниці  катастрофи на Чорнобильській АЕС педагогом-організатором Людмилою Івановою 26 квітня у школі для учнів 5-11 класів було проведено лінійку пам'яті «Чорнобиль - 30 річниця великої катастрофи». 

             Ведучі розповіли послідовність подій 26 квітня 1986р., учні згадали усіх героїв поіменно, вшанували їхню пам'ять хвилиною мовчання та запаленням свіч. Ученицею 11 класу Угрен Діаною була підготовлена презентація на тему «Наслідки Чорнобильської катастрофи та її вплив на людський організм». Учениця 6 класу Друщенко Людмила прочитала власний вірш «Чорнобиль моя біль».

      Усі присутні змогли відчути ту тривогу та біль,   яку принесла Чорнобильська катастрофа.

Також учні школи взяли активну участь у конкурсі малюнку: «Чорнобиль очима дітей». Переможцем став учень 9 класу Іваненко Сергій.

                                                                                                      

 

 

                                                                                                              Л. Іванова

Категорія: виховуємо патріотів | Переглядів: 291 | Додав: Alex_Holden | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar